SEXY. Fanele lui Dragulescu sunt indragostite de muschii sportivului

In urma cu doar cateva luni, in jurul gimnastului roman Marian Dragulescu plana un scandal de zile mari. Sportivul parea decis sa divorteze, isi daduse nevasta pe usa afara si schimbase yala.

Lucrurile, insa, s-au aranjat in familia lui Dragulescu, dar admiratoarele lui sunt departe de a fi renuntat la gandul de a se invarti in jurul gimnastului. Nici Dragulescu nu e deranjat de asemenea explozie de admiratie, ba din contra, le incinge imaginatia postandu-si pe profilul sau de pe hi5 tot felul de fotografii cu el, care mai de care mai incendiare.

Asa se face ca Dragulescu si-a facut o colectie impresionanta de fane, astfel ca peste 1.000 de fete si femei admira pozele ispititoare insotite de comentarii pline de apropouri: la bustul gol pregatindu-se sa traga cu un arc - "care avetzi nevoie de sageata lui cupidon... sau a mea :) hihihi", insinueaza Dragulescu, sau uitandu-se gales in webcam - "daca te uitzi prea mult s-ar putea sa te hipnotizez... :))))".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.