Prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama" de la Kanal D este hotarata sa-si descopere noi laturi ale personalitatii si sa scoata la lumina propriul erotism pe ringul de dans.
Gabriela Cristea se chinuie in prezent sa invete tangou, cel mai senzual si pasional dans inventat vreodata. "Sunt sigura ca, daca am sa fac asta, voi descoperi in mine si alte valente ale erotismului pe care pana acum le-am pastrat ascunse, dar pe care vreau sa le scot la iveala", a declarat vedeta. Iubita lui Marcel Toader s-a indragostit de tangou la 17 ani, in momentul in care l-a vazut pe Razvan Mazilu la Opera Romana.

"Era cel mai frumos baiat din liceu si toate fetele vorbeau cu admiratie, pe ascuns, despre el. M-am indragostit brusc, dar nu de omul Mazilu, ci de artistul care emana atata senzualitate, dorinta, pasiune, autoiubire, descoperire... intr-un cuvant: erotism", a povestit Gabi Cristea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.