GHINION. Sarah Larson nu are sanse sa devina prea curand mama copiilor lui Clooney, fiindca starul nu-si doreste mostenitori
Solutie. Actorul sustine ca atunci cand vede zbenguindu-se odraslele amicei lui apreciaza si mai mult singuratatea

Cotat drept unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, actorul George Clooney pare hotarat sa nu isi intemeieze prea curand o familie. Recent, starul, despre care se stie ca are in casa un altar anticasnicie format din propria lui verigheta legata pe o funda si doua lumanari, a declarat ca nu se poate inscrie in categoria tatilor ideali. "Simplul gand ca as putea avea copii care sa alerge pe holurile casei ma infioara. Cu siguranta nu sunt candidatul potrivit pentru functia de tata", a povestit actorul. "Oricand simt nevoia sa ma inconjor de copii si sa vad cum este sa ai o familie numeroasa ii pot invita pe Brad si Angelina cu toata gasca lor de copii. Imediat dupa sosirea lor realizez cat de bine si fericit ma simt singur", a adaugat Clooney.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.