Doua vedete care se vor casatori in acest an, Daniela Gyorfi si Andreea Banica au defilat ieri pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. In loc s-o incurajeze, Banica s-a amuzat, in culise, pe seama emotiilor pe care le avea Daniela, fapt ce nu i-a picat prea bine acesteia din urma
Daniela Gyorfi si Andreea Banica, doua artiste cu relatii stabile, ce urmeaza a se casatori in viitorul apropiat, au schimbat joi seara scena spectacolelor cu cea a prezentarilor de moda. Ca o repetitie generala inaintea propriilor nunti, ambele au defilat in rochii de mireasa. Daniela a purtat o creatie Escalade, de 3.000 de euro, in nuanta roz cu auriu si flori albe, pictate manual, lunga si cu voal, iar Andreea a fost vedeta colectiei Nausica, a unui creator din provincie. Inainte de a urca pe podium, manechinele prezente in culise, precum si stilistii acestora au fost martori la un alt fel de duel decat cel de pe scena, declansat de Andreea Banica. In loc s-o incurajeze, Banica s-a amuzat, in culise, pe seama emotiilor pe care le avea Daniela, razand pur si simplu de ea, fapt ce nu i-a picat prea bine acesteia din urma. Probabil de neagreat a fost si atitudinea logodnicei lui Mitrea, de a se baga in fata camerelor de luat vederi, desi la interviuri era loc pentru ambele vedete Gyorfi s-a aflat insa in rolul “inteleptului care cedeaza”, comportament din care Andreea cam are ce invata pe viitor. Nu de alta, dar carcotasii au avut motiv sa susoteasca pe la colturi dupa faza respectiva, cum ca pe Banica ar fi “ros-o” de fapt, invidia pe faptul ca Gyorfi a purtat o rochie pe care si-ar fi dorit-o oricare dintre manechine. De altfel, prezentarea Danielei a fost aplaudata la scena deschisa. La final, ea a fost cea care s-a aflat in centrul atentiei. Nu ne ramane decat sa concluzionam: “Cine rade la urma, rade mai bine”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.