Anya Puxai, in varsta de 22 de ani, a urmat inca din copilarie cursuri de canto si s-a lansat pe scena muzicala din Sibiu. Membrii Hi-Q au cunoscut-o cu ani in urma, cu ocazia unui concert sustinut la Sibiu, la care Anya a cantat in deschidere.

"Ne-a impresionat modul in care canta si modul in care incanta un public care nu venise pentru ea, ci pentru concertul Hi-Q", a spus Florin Grozea.

Anya a sustinut peste 500 de concerte live, in special in Ardeal, iar din 2006, lucreaza cu casa de productie a lui Florin si Mihai, MOF Records. Cei doi solisti au invitat-o in trupa, dupa retragerea Nicoletei Dragan, la inceputul lunii. "Dupa plecare lui Nico, alegerea a fost aproape imediata", a spus Florin.

Studenta in ultimul an la ASE, Anya se descrie ca o persoana activa, pozitiva, infipta si careia ii place sa aduca bucurie celor din jurul ei, se arata intr-un comunicat al trupei. “Sunt foarte bucuroasa ca fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atatia ani. Sunt convinsa ca imi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop romanesti”, a declarat Anya, citata in comunicat.

Trupa Hi-Q a filmat joi primul videoclip in noua formula, pentru cel mai recent single "Asa-s prietenii". O mare parte a noului clip a fost filmata intr-un autobuz care a purtat echipa de la filmare si membrii trupei de la Bucuresti pana la Valenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat de televiziune in circa o luna.
Florin, Mihai si Anya vor canta pentru prima data impreuna pe o scena, la Pitesti, unde sunt invitati sambata seara pentru un concert in aer liber, in centrul orasului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor, desfasurata la Pitesti in perioada 18-20 aprilie.