Initiere. La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Ramona Gabor a inceput sa fie plimbata pe la evenimentele mondene de sotia lui Iri
Miercuri, creatoarea de moda Rita Muresan a organizat o petrecere pentru a sarbatori zece ani de cariera in moda. Cum era de asteptat, invitatii au fost alesi. Surpriza serii, insa, a reprezentat-o Monica Columbeanu, care a venit insotita de sora ei mai mica, Ramona Gabor, si nu de sotul sau, Irinel, asa cum obisnuia pana nu de mult. Se pare ca Moni a inceput o adevarata campanie de promovare a mezinei familiei Gabor, mai ales ca, recent, aceasta s-a despartit de iubitul ei, Marius, un baiat simplu caruia apropiatii cuplului Columbeanu nu-i dadeau prea multe sanse de a rezista in preajma miliardarilor. Acum ca e libera ca pasarea cerului, Ramona are toate sansele sa intalneasca, la randul ei, un barbat potent financiar, iar Moni stie foarte bine acest lucru si face tot posibilul ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Si nu se fereste sa foloseasca propria reteta.

Pentru a sublinia asemanarea dintre ele, cele doua surori au venit la petrecerea Ritei machiate si coafate identic, iar tinutele, singurele diferite, erau acoperite de haine negre similare. Moni si Ramona s-au asezat, stinghere, la o masa si pe tot parcursul serii, doamna Columbeanu i-a "predat" lectii de comportament in societate, de la pozitia pe care trebuie sa o adopte cand sta pe fotoliu si zambetul pe care trebuie sa-l afiseze si pana la felul in care trebuie sa soarba dintr-un pai. Iar primele cursuri par sa fi dat roade. Alaturi de Monica, Ramona a fost in centrul atentiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.