SPERANTE. Bruneta apeleaza la ajutorul romanilor din Italia sa o voteze in turul doi Dezavantaje. Vedeta sustine ca statutul de bomba sexy pe care il are in Italia i-a afectat credibilitatea in politica
La doua zile dupa desfasurarea alegerilor administrative din Italia, romanca Ramona Badescu, candidata pe listele de consilieri la Primaria Romei din partea aliantei Pdl, s-a confruntat cu rezultatele deloc multumitoare ale votului.

Vedeta a obtinut doar 54 de voturi din partea electoratului, foarte putin fata de cat se astepta nu atat ea, cat mai ales formatiunea care a pus-o pe liste si care miza serios pe notorietatea ei.
Se pare, insa, ca tocmai popularitatea de sex-simbol a brunetei i-a dat lovitura de gratie, subminandu-i credibilitatea. "Da, sunt sigura ca nu m-au votat pentru ca sunt starleta. Oamenii au prejudecati, asta e clar, dar si eu am intrat de prea putin timp in politica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.