Mult sapun, multe prosoape, masa de machiaj lunga de 2,5 m, doua camere exclusiv pentru a-si acorda chitarele, o asigurare de viata de opt milioane de dolari. Astea sunt doar cateva dintre cerintele lui Michael Bolton pentru concertul din 21 mai, de la Bucuresti.

Cabina de machiaj va fi dotata, conform cerintelor, cu scaune pliante, canapea, o masa lunga de 2,5 m, prize pentru curent alternativ, oglinda, dus si chiuveta.

LAZI CU HAINE.

Precizam ca de toate acestea se vor folosi si cei trei cantareti care-l insotesc. Dar va mai exista si o alta cabina de machiaj necesara instrumentistilor sai, 10 la numar. Interesant este ca se pune mare accent pe sapun si prosoape, semn ca solistul are un fix cu igiena, cerand o cantitate ce depaseste cu mult necesitatile membrilor trupei sale. Din surse sigure am aflat ca artistul va aduce cu el doua lazi cu haine, asa ca usa si plafonul debaralei trebuie sa fie suficient de incapatoare - inalte de 1,90 metri si late de aproape 1 metru. Michael mai are nevoie de doua camere, ce vor fi utilizate exclusiv pentru acordarea chitarelor. Musai, trebuie sa i se inmaneze si cheile, pentru ca usile sa stea incuiate in absenta lui.

Spectacolul necesita o repetitie tehnica incepand cu ora 16:00 si pana la ora 18:00, iar accesul spectatorilor in sala nu va fi permis pana cand verificarea tehnica a echipamentului nu va fi finalizata. Pe scurt, usile vor fi deschise abia cand managerul de productie va da startul (in jurul orei 20:00). Este obligatorie prezenta electricianului Salii Palatului, pe toata durata repetitiilor. In alta ordine de idei, se pare ca pretentiile solistului sunt mai degraba de ordin tehnic, caci, in privinta cazarii, acesta a anuntat ca se multumeste si cu o camera la un hotel de patru stele. Momentan inca nu s-a decis unde va dormi, dar se pare ca va alege un hotel situat in apropierea Salii Palatului.

ASIGURARE.

Desi nu se astepta, Memento Music, firma organizatoare a recitalului de la Bucuresti, se confrunta cu o cerere masiva de bilete, peste 1.000, din partea unor fani din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Spania si Italia. Pretul unui bilet ajunge si la 5 milioane de lei. Pentru show-ul mult-asteptat, organizatorii se vad nevoiti sa-i plateasca vedetei o asigurare de viata ce se ridica pana la 8 milioane de dolari. Michael va sosi in tara cu o zi inainte de concert, tocmai de la New York, de protectia sa ocupandu-se aceeasi firma de paza care si-a oferit serviciile si in cazul lui Michael Jackson. Nu multi stiu ca pe Bolton il cheama, de fapt, Bolotin. A debutat cu trupa rock Blackjack, alaturi de care a cunoscut celebritatea, Celine Dion fiind o invitata permanenta in deschiderea spectacolelor sale. Celebrul interpret Michael Bolton este divortat si are trei fete, Isa (29 de ani), Holly (27 de ani) si Taryn (25 de ani).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.