Primul serial politist de dupa ’89 debuteaza pe 24 aprilie, la Pro tv. "Baieti buni" este produs de MediaPro Pictures si va rula in fiecare duminica, de la ora 21.45.
Producatorii sustin ca "Baieti buni" este jumatate fictiune, jumatate realitate, deoarece povestile se bazeaza pe cazuri adevarate, clasate. Intrucat serialul oglindeste realitatea sociala din Romania, Andrei Boncea a considerat ca pentru coloana sonora cea mai potrivita este trupa hip-hop B.UG. Mafia, care a compus piesa "Strazile".
Dragos Bucur ("Furia", "Marfa si banii") si Cabral dau viata detectivilor Boboc si Balan care lucreaza pentru Directia Speciala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog.

Florin Calinescu este comisarul Anton Marcu, seful celor doi detectivi si totodata un foarte bun politist.
Baiatul rau al serialului este Stefan Banica jr., care-l interpreteaza pe Ciupanezu, "un mafiot simpatic care se crede un fel de 'Nasul>> sau 'Tony Soprano>>", dupa cum povesteste actorul.
Cosmina Pasarin este Guvida, fata cea rea, care nu are scrupule. Singurul om care are influenta asupra ei este Ciupanezu pe care-l iubeste si pentru care ar face orice.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.