Actorul Richard Gere pune la punct ultimele retusuri la noul sau han ecologic din Bedford, New York, numit Bedford Post Inn. Celebrul actor in varsta de 56 de ani a achizitionat proprietatea, care cuprinde cladiri datand din secolul al XVIII-lea, anul trecut impreuna cu un partener de afaceri, informeaza Ecorazzi.

Planurile includ un sistem geotermic de aer conditionat, grinde si materiale de constructie reciclate, o gradina, si concentrarea asupra alimentelor locale produse in fermele din acea zona.

La hanul lui Gere pot veni din cand in cand si celebritati avand in vedere ca unele dintre acestea, precum Martha Stewart, Ralph Lauren si Glenn Close, care au resedintele in Bedford.

Evident ca proiectul lui Richard Gere a intampinat si plangeri din partea vecinilor in legatura cu parcarea hanului care nu este delimitata, determinandu-l pe actor sa construiasca un gard foarte lung si foarte inalt din lemn de cedru.

Acum oamenii se plang ca gardul le blocheaza privelistea iar autoritatile orasului au declarat ca acesta trebuie scurtat deoarece incalca limita inaltimii.

Noua societate a lui Gere se intinde pe o suprafata de 14 acri si va cuprinde o cafenea, o brutarie, un restaurant, mai multe incaperi destinate petrecerilor private, sala de yoga, grajduri pentru caii de calarie si opt camere pentru oaspeti.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.