Planurile includ un sistem geotermic de aer conditionat, grinde si materiale de constructie reciclate, o gradina, si concentrarea asupra alimentelor locale produse in fermele din acea zona.

La hanul lui Gere pot veni din cand in cand si celebritati avand in vedere ca unele dintre acestea, precum Martha Stewart, Ralph Lauren si Glenn Close, care au resedintele in Bedford.

Evident ca proiectul lui Richard Gere a intampinat si plangeri din partea vecinilor in legatura cu parcarea hanului care nu este delimitata, determinandu-l pe actor sa construiasca un gard foarte lung si foarte inalt din lemn de cedru.

Acum oamenii se plang ca gardul le blocheaza privelistea iar autoritatile orasului au declarat ca acesta trebuie scurtat deoarece incalca limita inaltimii.

Noua societate a lui Gere se intinde pe o suprafata de 14 acri si va cuprinde o cafenea, o brutarie, un restaurant, mai multe incaperi destinate petrecerilor private, sala de yoga, grajduri pentru caii de calarie si opt camere pentru oaspeti.