Infidel. Logodnicul Ioanei Besoiu, fiul unui industrias brasovean, isi face de cap prin cluburi cu Casiana
Ioana, fiica indragitului actor Ion Besoiu, are aproape toate motivele sa fie in al noualea cer de bucurie. Este tanara, are o cariera promitatoare si anul acesta se marita. Cu o singura observatie, esentiala: barbatul ales o insala.

Ioana este cu Marius de cinci ani si au decis sa-si oficializeze relatia. Au varste apropiate, in jur de 28 de ani, o cariera bine lansata, deci sunt intrunite conditiile-cheie pentru ca indragostitii sa-si intemeieze o familie. Despre Ioana se stie ca este fata cunoscutului actor Ion Besoiu si ca lucreaza ca jurist la BCR.
Probabil ca in aceasta perioada este foarte ocupata cu planurile de nunta. Logodnicul ei, Marius, este fiul unui mic industrias brasovean, proprietar al unei fabrici, si are reputatia de a fi foarte activ in viata de noapte. Prea activ chiar, avand in vedere ca desele sale incursiuni prin cluburile Capitalei l-au facut sa uite, temporar, de frumoasele planuri de viitor si sa se incurce cu o tanara, Casiana. Si ea o prezenta obisnuita prin cluburi, cunoscuta pentru relatia pasagera cu fotbalistul Claudiu Niculescu. De altfel, Niculescu si-a inselat, la vremea respectiva, logodnica, Diana Munteanu - actualmente sotia sa, cu Casiana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.