Reintrata in forta in circuitul monden, Zana Surprizelor recupereaza pe “repede inainte” scurta perioada a concediului postnatal petrecut alaturi de micuta Violeta. Cu un program de lucru halucinant si deplasari in toate colturile lumii, vedeta ii aloca o parte importanta din timpul sau si sotului ei, Stefan Banica jr.
Dupa ce a efectuat o vizita “de lucru” in SUA, la New York si a participat la Targul Televiziunilor MIPTV de la Cannes, Zana Surprizelor si-a luat un mini-concediu si si-a insotit sotul in turneul din Spania, la Madrid. Profitand de participarea echipei Teatrului de Comedie din Bucuresti la “Saptamana Teatrului Romanesc la Madrid”, eveniment desfasurat la finalul saptamanii trecute, vedeta s-a gandit ca nu i-ar strica o vizita scurta in orasul madrilean, mai ales ca in ultima vreme a fost tot pe drumuri, dar in interes de serviciu. La cele doua reprezentatii ale spectacolului ”Revizorul”, sustinut de actorii Teatrului de Comedie pe scena Teatrului Arenal din Spania, printre zecile de mii de romani care au asistat la acest eveniment s-a numarat si fosta vedeta TVR, dar si Costel Busuioc, singurul artist roman care a semnat vreodata un contract cu firma Sony.

Prezenta acestuia nu a fost insa intamplatore la aceasta manifestare dedicata romanilor stabiliti in Spania. "Pavarotti din Banat" a dorit cu tot dinadinsul sa-l intalneasca si sa-l salute pe actorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, pe care il admira foarte mult. Cu aceasta ocazie, Andreea Marin l-a reintalnit pe Costel Busuioc, cel pe care, cu ani in urma il descoperise echipa sa de la “Surprize, surprize”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.