Moderatoarea emisiunii “Megastar” de la Prima TV este din ce in ce mai nemultumita de oferta programelor de televiziune din Romania. Desi este chiar ea om de televiziune si lucreaza in acest domeniu de cativa ani buni, Andreea Raicu nu isi ascunde nemultumirea si comenteaza, in calitate de telespectator, invitatii, subiectele si moderatorii altor posturi Tv.
Schimbarile intervenite in viata Andreei Raicu, atat pe plan personal, cat si profesional, au inceput sa iasa la iveala. Daca pana mai ieri, prezentatoarea de la Prima era catalogata drept una dintre cele mai stilate vedete autohtone, de ieri, comportamentul acesteia s-a schimbat radical. Iritata peste masura de invitatii si moderatorul unui show televizat, Andreea Raicu a tinut cu tot dinadinsul sa-si spuna parerea personala facand referire la emisiunea “Un show pacatos” de la Antena 1. “Stau pe canapea si ma uit siderata la televizor. Intr-o emisiune niste majorete danseaza fara nici o legatura cu nimic, un videoclip care si acum 5 ani cred ca ar fi fost lipsit de sare si piper”, a postat aceasta pe blogul sau personal. Desi criticile sale erau adresate in calitate de telespectator si nu de om de televiziune, iubita lui Tudor Chirila nu a avut nici o retinere sa critice, neintemeiat, spunem noi, si prestatiile colegului sau de breasla, Dan Capatos, prezentatorul “show-ului pacatos”. “Doi invitati (n.r. - Dinu Maxer si iubita sa, Deea), care nu spun nimic si un moderator probabil plictisit de tot ce e in jurul lui...si, toate in aceeasi emisiune”, adauga aceasta, nespecificand in schimb, numele moderatorului trustului Intact.

Reciteste “Lorelai” de Ionel Teodoreanu
Cum comentariile lui Raicu nu-si aveau rostul, dat fiind faptul ca totusi Capatos este unul dintre putinii producatori-prezentatori cu idei, nu este exclus ca Tudor Chirila si iubita sa, Andreea Raicu, sa fie principalul subiect al show-urilor Antenei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.