Celebra actrita incepe luni filmarile la „Bunraku“, alaturi de Woody Harrelson si Josh Hartnett.

Dupa „Cold Mountain“, o alta productie americana aduce in Romania o distribut ie selecta de la Hollywood: timp de aproape doua luni, Demi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett vor filma la o productie gen „Sin City“, numita „Bunraku“.

De luni, 21 aprilie, cele trei vedete americane incep filmarile la studiourile MediaPRO de la Buftea, singurul ajuns deja la Bucuresti fiind Hartnett. Venirea lor in Romania e confirmata de revista „The Hollywood Reporter“, care remarca „apetitul“ lui Demi Moore (46 de ani) pentru productii independente cum e aceasta.
„Bunraku“, al doilea film al unui proaspat intrat la Hollywood, Guy Moshe, e un fantasy de actiune, inspirat din teatrul de papusi japonez care da si numele filmului. „Are ceva din spaghetti westernuri, din filmele cu samurai, si va fi construit si filmat in intregime pe platou, in interior“, spune regizorul intr-un interviu din „Cinema Without Borders“.

Moore, sclava unui lord al razboiului
Pelicula se vrea o combinatie de origami, jocuri video, benzi desenate si papusi, in care Josh Hartnett (30 de ani) are rolul unui barbat in cautarea razbunarii, iar Demi Moore pe cel al unei femei fortate sa se casatoreasca cu un spirit malefic, un lord al razboiului, care o captureaza. Harrelson (47 de ani), celebru pentru partiturile sale in filmele de actiune, va fi barman.

„E o poveste despre razbunare. E in spiritul «Sin City» sau ceva de genul asta, in care lumea nu arata deloc ca in realitate“, a explicat Hartnett la Festivalul de la Sundance. Distributia e completata de actori mai putin cunoscuti, precum Gackt Camui, Aaron Toney, Shun Sugata sau Chris Brewster.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.