Cristina Rus a recunoscut faptul ca intre ea si Gigi Becali exista o simpatie reciproca. “M-a pus sa-i cant de mai multe ori “Inima mea bate”. Luna viitoare o sa cant si pentru varul sau”, a spus artista.
In timp ce fosta sa colega de trupa, Andreea Banica, il simpatizeaza pe Traian Basescu, Cristina Rus are si ea preferinte. Artista a intrat deja in “familia” lui Gigi Becali, pe care l-a cunoscut personal in urma cu cateva luni. “Eu cantam intr-un alt local din acelasi restaurant, iar el cand a auzit “Inima mea bate”, m-a chemat si m-a rugat sa-i cant piesa de mai multe ori. De atunci am ramas in relatii foarte bune. Luna viitoare o sa cant si pentru un var de-al sau”, a marturisit Cristina. In alta ordine de idei, in ceea ce priveste cariera sa artistica, Rus nu a ascuns faptul ca a renuntat, momentan, la televiziune si ca-si doreste sa se implice si in alte proiecte cinematografice. “Vreau sa joc in filme de dragoste. Nu as putea in comedie. Mi se pare ceva destul de greu”, a adaugat Cristina.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.