BAIAT. Ecograful i-a dat vestea pe care si-o dorea mai mult Nicoleta, decat Zsolt Armonie. Afaceristul Zsolt Czergo a insotit-o pe vedeta la ginecolog pentru a afla sexul copilului care se va naste in a doua jumatate a lunii septembrie
Actrita din telenovela "Inima de tigan" a aflat in cursul diminetii de ieri ca va avea un baietel. Nicoleta Luciu nu a mai avut rabdare si si-a reprogramat ecografia cu ajutorul careia avea sa afle sexul copilului si pe care ar fi trebuit sa o faca abia maine. Si, se pare, marele eveniment l-a readus pe viitorul tatic, Zsolt Czergo, la sentimente mai bune.

Afaceristul a insotit-o pe Nicoleta la cabinetul de obstetrica-ginecologie, desi conform zvonurilor acesta nu era pregatit sa aiba un copil si, mai mult, nici chiar acum nu are ganduri de insuratoare. Vestea ca vor avea un baietel au primit-o impreuna, dar, mai important, medicul i-a anuntat ca micutul este perfect sanatos, iar evolutia lui, extrem de favorabila. Astfel, viitoarea mamica a scapat de emotiile care incepusera sa puna stapanire pe ea, cu atat mai mult cu cat intalnirea cu ginecologul se apropia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.