Dupa ce actorul nominalizat la Oscar pentru rolul sau din “Brokeback Mountain” a murit la 28 de ani in urma unei supradoze accidentale de medicamente, Internetul a vuit cu zvonuri cum ca Heath ar fi prizat si ceva cocaina. Acum caseta incriminatoare face turul tribunalelor americane.

O femeie care pretinde ca Heath Ledger a consumat cocaina in camera ei de hotel doar dupa ce doi paparazzi l-au ademenit acolo pentru a-l prinde in flagrant, le-a intentat proces acestora. Eric Munn si Darren Banks sunt fotografi pentru Splash News si in ianuarie 2006 au pus la cale un plan tipic jurnalistilor de scandal. Au adus cocaina intr-o camera de hotel din Los Angeles si l-au indemnat pe Ledger sa se serveasca, in timp ce il filmau pe ascuns.

Ca sa nu trunchiem adevarul trebuie sa adaugam ca Jane Doe – caci femeia nu si-a dezvaluit identitatea – sustine ca Heath avea si el niste cocaina asupra sa. Desi, cand a observat inscenarea, el s-a enervat si a cerut distrugerea casetei, fotoreporterii au au reactionat cum stiu mai bine: i-au promis una si au facut pe dos.

Asa s-a ajuns ca o parte din filmare sa fie difuzata la emisiunea Entertainment Tonight, curand dupa ce actorul a fost gasit mort in locuinta sa. O campanie acerba condusa de vedete Hollywood cu greutate a oprit televiziunile din exploatarea casetei, care altfel ar fi aparut in intregime pe toate canalele.

Femeia care a initiat procedurile de judecata impotriva celor doi paparazzi lucra pe atunci in regim de colaborare cu revista People, ca reportera. S-a decis sa dea totul pe fata din interes pur personal, caci caseta ar lasa sa se inteleaga ca si ea consumase cocaina – o postura in care ea neaga ca s-ar fi gasit.
Fotografii Splash sunt acuzati de frauda, neglijenta, incalcare a proprietatii private si provocare intentionata a traumelor emotionale suferite de... jurnalista sau Ledger? Discutabil, am zice noi.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.