Cantareata canadiana Alanis Morissette canta la festivalul B’Estfest, care va avea loc intre 4 si 6 iulie la Romexpo si este urmat de B’Estfest Aftershock, eveniment dedicat muzicii rock, anunta organizatorii. Alanis Morissette, care vine pentru prima data in Romania, va canta in prima zi a festivalului, alaturi de Cypress Hill, Apollo 440 si UNKLE.
Cantareata si compozitoare, Morissette a debutat in muzica la zece ani, cand a inregistrat primul single din cariera, “Fate Stay With Me”. La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul “Alanis”, cu care a castigat discul de platina din Canada si Grammy-ul Canadian, Juno Award la categoria “Most Promising Female Vocalist”.

Debutul international a avut loc o data cu albumul “Jagged Little Pill”, care este unul dintre cele mai bine vandute albume de debut ale unei artiste solo. Artista a mai lansat apoi patru albume care s-au clasat pe primele locuri in topurile muzicale internationale si numeroase single-uri precum “You Oughta Know”, “One Hand in my Pocket”, “Ironic”, “Univited”-care a fost inclus pe coloana sonora a filmului “Ingerul pazitor” („City of Angels”) cu Nicholas Cage si Meg Ryan-si „You Learn”.

Apreciata pentru originalitatea versurilor sale si pentru vocea sa, Alanis Morissette a primit 12 premii Juno si sapte premii Grammy si a vandut peste 55 de milioane de albume in intreaga lume. Anul acesta, artista va canta la festivaluri ca Rock Under the Bridge, Rock In Rio sau Pinkpop Festival.
La B’Estfest mai canta, anul acesta, formatiile britanice Stereophonics si Deluka, Ruth Renner, alias Miss Platnum, originara din Banat si cunoscuta in Europa datorita promovarii unui nou gen muzical numit R ‘n’ Balkan, un melanj de R&B, pop si etno balcanic.

B'Estfest va avea loc la complexul Romexpo, in zilele de 4, 5 si 6 iulie, iar B'Estfest Aftershock, pe 11 iulie. Afisul festivalului B'Estfest mai cuprinde pana in prezent nume ca Manu Chao, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 (4 iulie), Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs si Nouvelle Vague (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko) si Nelly Furtado (6 iulie), Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).
Biletele pentru B'Estfest Aftershock costa 75 de lei, iar in timpul festivalului vor putea fi cumparate cu 90 de lei. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie ) sunt disponibile la pretul de 90 de lei in pre-sale, iar in zilele de festival vor costa 110 lei. Abonamentele pentru toate cele trei zile de B'Estfest (4,5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si pot fi achizitionate la pretul de 240 de lei de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.