Ioana (29 de ani), fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, a venit neinsotita, vineri seara, la inaugurarea restaurantului Yakimono, din incinta Hotelului Marriott. Imbracata intr-o tinuta business, camasa alba cambrata si fusta neagra stramta, notarita de la Paunesti a lasat sa se intrevada o silueta fara cusur, care i-a dat pe spate pe multi dintre barbatii prezenti la petrecere.

Cu toate acestea, Ioana a afisat o atitudine protocolara, intretinandu-se doar cu patronii restaurantului si cu actionarii hotelului. Chiar daca personalul restaurantului a imbiat-o cu delicatese japoneze, sushi si sake, fata presedintelui s-a abtinut sa guste din acestea, semn ca tine o cura de slabire drastica.
Daca pe vremea cand era sotia lui Bodo, de la Proconsul, Ioana avea in jur de 73 kg, acum ea a reusit performanta sa slabeasca mai bine de zece kilograme, semn ca ii merge bine alaturi de noul logodnic, Giovanni Francesco, in ciuda zvonurilor aparute in ultima vreme in presa referitoare la infidelitatea lui.