Logodnica binecunoscutului actor de la Hollywood, castigator al premiului Oscar pentru rolul sau din "Pianistul", este nimeni alta decat Elsa Pataky, una dintre cele mai cunoscute vedete din Spania.
Actrita si manechin, Elsa este fiica unei jurnaliste romance, Cristina Pataky, si a devenit cunoscuta, in primul rand, datorita pictorialelor provocatoare din revistele pentru barbati. Tanara a venit pentru prima oara in Romania imediat dupa Revolutie, in 1990, pentru a se intalni cu rudele de aici si pentru a cunoaste Bucurestiul. A revenit apoi in 1999, cand si-a vizitat bunica.

Elsa Pataky si-a descoperit interesul pentru cinematografie in momentul in care l-a cunoscut pe bunicul sau, actorul Mircea Medianu, care se juca mereu cu ea interpretand tot felul de personaje. Actrita, care vorbeste perfect romaneste, a ajuns sa lucreze cu nume mari ale cinematografiei iberice, iar in 2006 a aparut alaturi de Samuel L. Jackson in filmul "Avionul cu serpi".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.