Bogdan Mara si Adriana Petrescu isi consuma momentul de bucurie pentru ca s-au reintalnit, sub ochii tatalui acesteia

Consoarta antrenorului de la Unirea Urziceni le-a povestit fotbalistului si prietenei acestuia, Dana Gheorghe, cum a fost in Spania, de unde tocmai venis.

Bogdan Mara si prietena lui, Dana Gheorghe, si-au facut, dis-de-dimineata, planurile pentru o zi frumoasa de duminica. Fotbalul nu mai statea in calea lui Bogdan. Luase cartonas galben joi, cu CFR Cluj, si s-a autoexclus din deplasarea pe care Unirea a facut-o la Targu Jiu. In jurul orei 13.00, cei doi au oprit la benzinaria Agip, de langa podul Baneasa, pentru a alimenta rezervorul masinii. Dupa putin timp, a aparut Adriana Petrescu, insotita de tatal ei. Sotia tehnicianului de la Unirea Urziceni se intorsese din Spania si avea nevoie ca de aer de benzina pentru a ajunge acasa.

Bogdan a fost primul care i-a zarit pe cei doi. Si-a lipit obrajii de fata Adrianei, dupa care a dat mana cu tatal acesteia. "Ne-am intalnit intamplator. Eu am intrat in benzinarie sa fac plinul la masina si sa-mi iau ziare", a dezvaluit fotbalistul Unirii. "Adriana s-a intors din Spania si ne-a povestit, asa, pe scurt, de pe acolo", a continuat Bogdan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.