Belea. Irinel Columbeanu este exasperat de pretentiile sotiei sale, care vrea sa ajunga actrita la Hollywood

Irinel Columbeanu trece prin momente realmente dificile. Se pare ca Monica nu e ceea ce si-a dorit miliardarul. "Nu imi arde de copil, sunt tanara si vreau sa fiu actrita la Hollywood, uite, cum e Monica Barladeanu, iar tu daca ma iubesti trebuie sa ma sustii", afirma sursele noastre ca i-ar fi spus Monica lui Irinel, care este foarte deznadajduit de o asemenea schimbare de atitudine a sotiei lui, care pana mai ieri nu lasa sa se vada ca ar putea sa aiba o asemenea pozitie. CANCAN a aflat din surse bine informate ca Monica este decisa sa ajunga la Hollywood si l-ar fi conditionat pe Columbeanu ca, daca nu-i plateste cursuri de actorie in SUA, ea se gandeste chiar la o eventuala despartire.

Precedentul Blanche

Anturajul cuplului vorbeste ca s-ar putea sa asistam la un final brusc, asa cum a si inceput ultramediatizata poveste a lor. De altfel, Monica n-ar fi prima care a pati-o. Sa nu uitam cazul Gabrielei Botezat de la Radauti, zisa Blanche. O fosta iubita a miliardarului, pentru cateva luni in 2004, care a calcat pe bec. Brusc, intr-o zi, Columbeanu a urcat-o intr-o masina si a trimis-o inapoi la Radauti. A fost condusa atunci de soferul si bodyguardul miliardarului, care au lasat-o exact in poarta casei sale doar cu amintirile scurtei perioade la bratul lui Iri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.