Mihaela Radulescu, fosta sotie a regelui rock’roll-ului dambovitean, a facut o marturisire incendiara, referindu-se la motivul despartirii sale de actor. Vedeta Antenei 1 a mai spus ca nu da mai mult de zece ani relatiei acestuia cu Andreea Marin Banica: “Stefan este un tip plin de farmec si foarte talentat, are 1.000 de talente, dar are un singur pacat, pe care il au mai toti barbatii: ii plac femeile”.

Cele doua dive ale micilor ecrane, Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica, disputa in fiecare zi cate o runda din interminabilul meci al carui castigator va fi stabilit, probabil, la masa verde. Nu trece o zi fara ca scandalul Radulescu - Banica sa nu fie atatat de o parte sau de alta, ca cele doua vedete sa se intepe in vazul publicului, sau macar o parte din aceasta disputa sa nu fie povestita, de-a fir a par, in presa mondena. Insa, joi seara, miza acestui razboi, sau cel putin unul dintre motivele care au amplificat lupta, a fost dezbatut in prim time, in direct, la Antena2.

Mihaela Radulescu a vorbit in premiera, dupa zece ani de tacere, de fostul sau sot, Stefan Banica jr. “El a plecat cu alta. Jur. Moneda nu era ea (n.r.Andreea), ci o alta femeie. Am plecat. Mi-am luat o valiza, mi-am zis ca asa nu pot si am plecat”, si-a amintit prezentatoarea. Ca sa nu lase lucrurile nelamurite, aceasta l-a descris in cateva cuvinte pe cel care i-a fost sot in urma cu cativa ani: “Stefan este un tip plin de farmec si foarte talentat, are 1.000 de talente, dar are un singur pacat, pe care il au mai toti barbatii: ii plac femeile. Eu cred, s-ar putea, nu exclud, s-ar putea sa fie iubirea vietii lui. Si sa dea Dumnezeu asa sa fie”, a adaugat vedeta Antenei, referindu-se clar la Andreea Marin Banica. Ea a mai precizat ca mariajul celor doi nu va dura mai mult de zece ani, iar vinovatul de aceasta ruptura va fi cu siguranta tot Stefan.

“Era o sarcina in vitro. Nu a mers, asta este.”
Invitata la “Rai da’ buni”, de insusi Mihai Gadea, directorul acestui post, Mihaela Radulescu a recunoscut ca a pierdut ultima sarcina, neinvinuind-o insa pe Andreea Marin de aceasta trauma prin care a trecut recent. “Nu avea femeia de unde sa stie prin ce trec eu. S-a intamplat, nu fac o drama nationala din lucrul acesta. Eram si intr-o luna mai mai avansata ca altadata. Asta e. Era o sarcina in vitro. Nu a mers, asta este. Continuam”, a marturisit Mihaela.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.