Sotia lui Irinel a fost din nou vedeta unor creatori italieni, Bozart si Rossi Barbarosa, ea ajungand la Cannes, acolo unde a avut si doua prezentari de moda, la invitatia Fashion TV Paris si Fashion TV Romania.
Scandalul avut cu agentul Antonello de Gennaro pare a nu-i afecta deloc cariera Monicai Columbeanu. Sotia lui Irinel isi vede de treaba, ea “bifand”, zilele trecute, tocmai la Cannes, inca doua prezentari internationale de moda. Si, ironia sortii, ambele au fost pentru designeri italieni. “La invitatia Fashion TV Paris si Fashion TV Romania am fost la Festivalul de film si productii de televiziune de la Cannes. Am prezenta pentru designerii italieni Bozart sI Rossi Barbarosa. Am fost insotita sI de echipa de la B1, deci totul va putea fi urmarit in cadrul reality show-ului meu”, ne-a spus chiar Monica. Una dintre piesele de rezistenta pe care le-a purtat Monica a fost un sutien din perle, in care a defilat pentru Bozart. “Am fost invitata special”, a mai spus doamna Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.