La 21 de ani, Ilinca se poate lauda cu ceva cuceriri in materie de barbati extrem de potenti financiar: a fost Bogdan Ivanof, momentan, blonda traind o poveste de amor cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea.

Cu toate acestea, Vandici este prima care se inghesuie cand vine vorba de cosmetice, genti sau haine primite gratis.

Este adevarat ca oricarei femei ii lucesc ochii atunci cand vede bijuterii, cosmetice sau haine frumoase. Unele raman cu privitul, altele pleaca spre casa cu zeci de cumparaturi, fiecare dupa posibilitatile proprii sau ale iubitilor milionari. In cea de-a doua categorie se incadreaza cu succes si blonda turcilor de la Kanal D, si a lui Alin Cocos, Ilinca Vandici.

Invitata la o prezentare de cosmetice si genti cu preturi care s-ar preta pentru orice buzunar, Vandici a tot batut apropouri reprezentantelor firmelor respective in speranta ca va primi, la final, un brat de cadouri. Toate zambetele ei pana la urechi si laudele aduse respectivelor produse au ramas insa fara ecou si implicit cadou. Pe organizatori i-au lasat rece insistentele oxigenatei si s-au facut ca ploua, asa ca Ilinca a plecat cu mana goala. A reusit sa devoreze un platou cu sandvisuri, vreo doua pahare cu apa si nu a dat nici un sfat demn de luat in seama doamnelor adunate la asa-numita “intalnire a femeilor tonice”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.