Robin Wright Penn si Sean Penn au reusit imposibilul (cel putin dupa standardele Hollywood-ului in materie de casatorii): dupa ce au intentat divort, s-au hotarat sa-si mai dea o sansa si acum sunt din nou impreuna.

Pasul unu: 7 Decembrie 2007, Sean Penn intenteaza actele de divort care ar duce la incheierea unei casnicii de 11 ani; pasul doi: Sean retrage, cavalereste, cererea, pentru a-i permite lui Robin Wright sa depuna ea (in ochii lumii) prima... sau poate se razgandise omul deja! Cert e ca faza trei a procedurilor nu s-a lasat acceptata: Robin a citat in 21 Decembrie diferende ireconciliabile cand a cerut divortul de Sean in tribunal.

Acum tot tam-tam-ul a fost sistat din senin. Suntem la pasul patru, care a avut loc saptamana aceasta, cand cei doi au retras cererea de divort, cu precizarea “without prejudice” - un termen legal care subliniaza ca reluarea procedurilor este posibila, in eventualitatea unui viitor dezacord.

In fine, ajungem si la capatul tunelului, iar stadiul cinci e luminos, si oarecum concomitent cu cel anterior: tot marti, 08.04.08, un Sean Penn radiant a urcat pe scena unde prietenul sau Eddie Vedder sustinea un concert, pentru a-i face o dedicatie sotiei, cu ocazia zilei sale de nastere.

Robin Wright a implinit 42 de ani. Cei doi s-au intalnit pe platourile thriller-ului “State of Grace”, in 1990, si s-au casatorit sase ani mai tarziu. Sunt mandrii parinti ai doi adolescenti. Pe Robin o veti putea vedea in “What Just Happened”, care va fi adus pe ecranele romanesti in iulie (18.07.08) de Media Pro.

Sean Penn are o cariera actoriceasca stralucita, incununata in 2003 cu un Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, in filmul “Mystic River”. Acum a trecut si in spatele camerei, si a regizat aclamatul “Into the Wild”, care a obtinut doua nominalizari la Oscarurile din 2008.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.