SEXY. Beyonce l-a cucerit pe Jay-Z cu fizicul ei de invidiat Abstinenta. Cantareata a vrut sa aiba parte de o partida de sex fierbinte cu sotul ei, Jay-Z, si a renuntat la amor cu trei saptamani inainte de ceremonie
Saptamana trecuta, senzuala cantareata Beyonce s-a casatorit cu rapperul Jay-Z, la New York. Pentru ca a vrut ca evenimentul sa fie unul de neuitat pentru partenerul ei de viata, solista a tinut sa fie ca si virgina in noaptea nuntii. Ca pasiunea sa fie mai puternica in ziua cea mare, vedeta a refuzat sa mai faca sex cu viitorul ei sot cu trei saptamani inainte de fericitul eveniment. "Jay-Z nu a acceptat prea usor ideea, dar s-a supus dorintei iubitei lui. Beyonce si-a dorit enorm sa aiba parte de o noapte de amor cu totul speciala alaturi de proapatul ei sot si sa se abtina de la sex i s-a parut cea mai potrivita metoda", a declarat o prietena a solistei. "Oricum, Beyonce mi-a marturisit ca a meritat sa-si impuna o astfel de restrictie", a adaugat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.