Vedeta de la Prima TV lucreaza, pentru colectia Irina Schrotter Ð Andreea Raicu, aceasta implicandu-se cat poate de mult pentru ca totul sa iasa asa cum isi doreste. Recent, zilele trecute, Andreea a petrecut o noua zi la fabrica de la Iasi, unde se fac tinutele, ea participand de asemenea si la realizarea schitelor.
Printre altele, prezentatoarea a probat o rochie alba, de mireasa, cu spatele gol. Intoarsa de la Iasi, unde a stat cateva zile, Andreea a participat si la lansarea cartii “Frumusetea se invata”, a prietenei sale, Dana Sota, despre care vorbeste in termeni foarte frumosi. “Este o carte in care Dana a asternut zece ani de experienta, in care a testat de la cele mai simple tratamente de ingrijire si infrumusetare pana la cele mai sofisticate proceduri facute in centrele specializate. In carte gasiti totul despre produse si tratamente cosmetice pentru orice varsta, botox si fillere, intinerire prin metode non chirurgicale, acupunctura, electrostimulare, apiterapie, cromoterapie, epilare progresiv-definitiva, soare si piele si multe, multe altele.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.