Invitata ca oaspete de onoare la o lansare de bijuterii, Ioana Tariceanu s-a suparat ca organizatorii evenimentului au intårziat mult peste ora anuntata initial si a luat masuri. Sotia premierului s-a ridicat de pe canapeaua unde mai bine de o ora si jumatatea statuse la taclale cu o prietena si a iesit valvårtej din club.
Miercuri seara, intr-un club bucurestean, a avut loc lansarea noii colectii de bijuterii a casei Royal Caro, eveniment care s-a vrut a fi unul de top, cu multe celebritati prezente. Din pacate, singura vedeta care a raspuns invitatiei, dar care a si plecat dezamagita inainte de inceperea prezentarii, a fost Ioana Tariceanu. Cu toate ca este arhistiuta lipsa acuta de timp a sotiei premierului, blonda a demonstrat ca este un musafir onorabil si a sosit chiar cu putin timp inainte de ora afisata pe invitatie, adica 18.30. Din pacate, planul de acasa nu a coincis cu cel din targ, asa ca organizatorii au avut ceva probleme de rezolvat si petrecerea a debutat cu aproape doua ore mai tarziu. In tot acest timp, Ioana a purtat diverse discutii cu o cunostinta sau alta intalnita la fata locului, insa rabdarea ei a trecut de orice limita.

Pe principiul “time is money”, mult prea ocupata doamna Tariceanu, la care Politia vine la domiciliu atunci cand trebuie sa-si schimbe buletinul, si-a luat geanta si a iesit val-vartej, bombanind “E prea de tot! A trecut deja o ora si jumatate”. Fara a saluta pe cineva, Ioana s-a indreptat rapid catre iesire, timp in care unul dintre organizatori alerga dupa ea sa-i ofere un cadou din partea firmei. Grabita si foarte nervoasa, sotia premierului a zambit usor fortat si a pus plecarea subita pe seama faptului ca se grabeste in alta parte. Stanjeniti ca au reusit sa o enerveze pe insasi Ioana Tariceanu, cei care au pus la cale evenimentul s-au scuzat umil si au continuat sa zambeasca tamp pana cand blonda a parasit cladirea, urmata indeaproape de o prietena si probabil de o ceata de garzi de corp care o asteptau dupa colt.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.