Intrucat Nicoleta se afla la Cannes, Iuliana a fost cea care a avut o discutie in acest sens cu candidatul la Primaria sectorului 6 al PC. Ambele surori, vedete la Acasa, sunt dorite sa faca parte din partid.
A devenit o moda ca vedetele noastre autohtone sa fie ofertate politic. Recent, atat Nicoleta, cat si sora sa, Iuliana Luciu, au primit propunerea de a intra in Partidul Conservator. Oferta a venit din partea lui Marcel Nicolaescu, candidat la Primaria sectorului 6, cu intentia ca acestea sa fie promovate pe partea de Tineret si Sport. Politicianul o cunostea pe Nicoleta inca de pe vremea cand cei doi au urmat acelasi curs de prim-ajutor, de asistenti medicali. Dupa cum se stie, inainte de a deveni vedeta, pe cand era iubita lui Dinu Maxer, telenovelista a “prestat” o perioada ca asistenta la Spitalul Universitar, aceasta fiind practic si specializarea sa principala, in acte. Cum in sectorul 6 se intentioneaza punerea la punct a catorva centre ambulante, de recoltare de sange, surorile Luciu, crescute de altfel in acest sector, in Drumul Taberei, sunt dorite si cu scopul de a aduce lume mai multa la analize, nu doar batrani, ci si tineri. Sansele ca cele doua artiste sa intre in Partidul Conservator sunt destul de mici, avand in vedere, in primul rand, faptul ca ele apartin trustului Pro si nu Intact-ului si, conform contractului, nu pot face o miscare fara acordul PR-ului, pe care mai mult ca sigur nu-l vor avea. Dar vorba ceea, “incercarea moarte n’are”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.