In urma cu trei ani ani, isi soca fanii din intreaga lume cu o veste cumplita: suferea de cancer la san. A luptat cu boala, s-a tratat vreme de opt luni si si-a revenit spectaculos. Astazi, cantareata Kylie Minogue isi gaseste puterea sa iasa in fata presei si sa dezvaluie amanunte socante despre cumplita sa boala. Kylie spune a cazut victima unui medic, care, desi a consultat-o, i-a spus ca este perfect sanatoasa. Drept pentru care cantareata a continuat sa munceasca din greu. Abia cand s-a simtit tot mai rau si s-a vazut nevoita sa mearga din nou la control a aflat ca sufera de cancer mamar. Cu toate acestea, cantareata spune ca nu face aceste marturisiri pentru a acuza vreun medic, ci pentru a le incuraja pe femei sa ceara o a doua opinie medicala, in cazul in care simt ca ceva este in neregula cu organismul lor. In ciuda dramei prin care a trecut, vedeta spune ca are, in continuare, mare incredere in doctori, aceiasi care au si contribuit, in final, la vindecarea sa.

Vedeta de 39 de ani vorbeste, in premiera, despre ceea ce inca nu se stia despre crunta boala cu care a avut de luptat: cancerul la san. Kylie povesteste ca, desi s-a dus la timp la medic, afectiunea nu i-a descoperita la primul control, ci, abia cand a cerut o a doua opinie medicala, in mai 2005. Si asta dupa ce se simtea in continuare rau, desi la primul control i s-a spus ca este sanatoasa. Motivul pentru care s-a decis sa vorbeasca dspre aceste lucruri este cat se poate de emotionant. Vedeta afirma ca s-a decis sa rupa tacerea si sa incurajeze si alte femei sa caute o a doua opinie medicala daca simt ca prima oara s-ar fi putut ca medicul sa se insele. Dupa spusele sale, ceea ce a determinat-o sa vorbeasca public despre cancerul la san a fost o discutie dintre Ellen DeGeneres si Hillary Clinton in care a fost vorba despre importanta majora pe care o are descoperirea la timp a cancerului mamar.

"Este pentru prima data cand am ocazia sa vorbesc despre diagnosticiul fals care mi-a fost pus prima data. Asa ca mesajul meu pentru toti cei de acasa este: daca cineva este imbracat intr-un halat alb si foloseste instrumente medicale, asta nu insemna neaparat ca are si dreptate. Chiar ma uitam zilele trecute la Hillary Clinton si pot spune ca sunt acord suta la suta cu ea ca primul pas spre vindecare sta in diagnsticarea la timp. Iata ca din cauza faptului ca mi s-a spus ca nu am nimic, in loc sa incep tratamentul eu am plecat in turneu, fapt care evident ca mi-a agravat starea. Daca aveti si cea mai mica indoiala, adresati-va unui al doilea medic. Nu era in intentia mea sa vorbesc despre asta, dar mi-am dat seama intre timp cat de important este sa-mi povestesc experienta", a marturisit Kylie, citata de "Daily Mail".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.