Avea doar 18 ani si aspiratii, cit cuprinde. Ca majoritatea fetelor de la meteo, Ilinca Vandici si-a facut loc pe micul ecran expunindu-si cu generozitate nurii.
Se pare ca a fost destul de convingatoare, din moment ce, in scurt timp, i s-a oferit o emisiune proprie, "Esentze" la B1 TV. Pentru ca ratingul era destul de pipernicit, blondina a acceptat sa pozeze despachetata in "Play Boy", "Maxim", "Tango". A facut-o cu dezinvoltura unei profesioniste. Dar pozele se bateau cap in cap cu textele care le insoteau.

Studenta la Management-Marketing (Universitatea Româno-Americana) Vandici povestea ca vrea sa devina un om serios, stapin pe meseria lui si o mare vedeta de televiziune. Pentru asta, zicea ca are foarte mult de citit, dar, deocamdata, nu-l poate aborda pe Coelho, fiindca i se pare prea greu. Probabil, momentan, isi face cultura generala citind-o pe Sandra Brown… In orice caz, ipostazele dezvelite i-au adus notorietatea dorita, fiindca a devenit stapina pe "Bulevard", la turci. Cu asa o vasta experienta, nici nu e de mirare!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.