Dupa ani de zile pe care si i-a petrecut in clubul Dumars, din Capitala, Cosmina a decis ca a venit vremea sa o lase mai moale cu noptile nedormite.

Nu de alta, dar oboseala si-a spus cuvantul si, din cauza programului aglomerat a slabit sapte kilograme. Pentru ca a reziliat contractul cu discoteca, Pasarin a pierdut cei 3.000 de euro pe care ii castiga lunar.

Rolul pe care l-a avut in serialul de televiziune “Baieti buni”, difuzat la PRO TV, in urma cu doi ani, i-a deschis Cosminei apetitul pentru actorie.

Asa ca a fost mai mult decat incantata atunci cand a primit propunerea de a juca in productia TV “17”, produsa de Mugur Mihaescu.

“Sunt foarte ocupata cu filmarile, care ma solicita de dimineata pana seara. La inceput, aveam petrecere in club pana la ora 6.00, dormeam vreo patru ore si apoi mergeam pe platourile de filmare. Dar nu mai rezist in ritmul asta si am hotarat sa inchei contractul cu clubul”, a declarat Cosmina, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.