Jucatorul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a fost cel mai bine platit fotbalist din lume in 2007, conform clasamentului care va fi dat publicitatii, marti, de France Football in materialul "Salariile starurilor".
David Beckham a obtinut in 2007 castiguri de 31 de milioane de euro (salarii si venituri anexe). Fotbalistul englez este urmat de brazilianul formatiei FC Barcelona, Ronaldinho, cu 24,1 milioane de euro, in timp ce pe locul trei se afla argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 23 de milioane de euro. "Artistul portughez" Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, ocupa locul patru, cu 19,5 milioane de euro.

Francezul Thierry Henry (FC Barcelona) a acumulat 16,8 milioane de euro, in timp ce John Terry (Chelsea) ocupa locul sase cu 13,9 milioane de euro. Germanul Michael Ballack (Chelsea) se afla pe locul 7, cu 13,8 milioane de euro, in timp ce Ronaldo (AC Milan) ocupa locul 8, cu 13,4 milioane de euro. Brazilianul Kaka , de la AC Milan, a castigat 12,9 milioane de euro si se afla pe locul 9, iar englezul Steven Gerrard (Liverpool), cu 11,8 milioane de euro, se afla pe locul 10.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.