Mult trambitata urcare a Mihaelei Radulescu pe cantarul oficial al competitiei Cupa presei la slabit nu s-a produs. Gurile rele comentau absenta divei, ca pe o decizie luata de la bun inceput, amanata insa pana in ultimul moment de dragul publicitatii.
Era de asteptat ca jurnalistii sa dea navala ca albinele la borcanul cu miere imaginandu-si cum se va descalta Mihaela de pantofii scumpi in fata camerelor de luat vederi si a blitzurilor pentru a pasi cu nonsalanta pe cantarul oficial.

Normal ca punctul culminant ar fi fost reprezentat de aflarea numarului de kilograme "calitate superioara" ale Mihaelei (dupa cum ne invata Cream in piesa "Nu din prima seara"). Conform regulamentului, cei care nu s-au cantarit au fost eliminati din competitie, asa ca vedeta a ramas pe bara, cel putin teoretic. Peste o suta de persoane, vedete si ziaristi, s-au adunat ieri la World Class Fitness Academy Downtown pentru a trece de prima etapa a maratonului.

De luni, concurentii se vor prezenta la locul de asudat, unde va trebui sa topeasca, pana in 18 mai, cat mai mult din stratul de grasime. Castigatorul premiului I va fi rasplatit cu 1.000 de euro, locul II, cu 500 de euro, iar locul III, cu 250 de euro. Se va oferi si un premiu de consolare pentru nefericitul care va lua cel mai mult in greutate: 30 de kilograme de iaurt. Catinca Roman, proaspat numita in postul de radactor-sef al revistei Tabu, a venit insotita de fetita ei pentru a supraveghea startul concursului organizat de "cea mai curajoasa revista de femei".

CUPA PRESEI LA SFIDAT

Spre stupoarea celor prezenti, Gianina Corondan a urcat pe cantar, care a aratat, dupa mai multe rateuri, 50 de kilograme. Jurnalistul Liviu Mihaiu nu s-a putut abtine sa nu ceara in gluma organizarea unui concurs de ingrasat, condus de Gianina. Chiar daca se anuntase si participarea vedetei Antena 1 Gabriela Vranceanu Firea, a Cristinei Topescu (Prima Tv), a fostei sotii a lui Cabral, Luana Mitran, sau a farsorului Daniel Buzdugan (Radio 21), nici unul nu s-a prezentat la eveniment. In schimb, s-au inscris in concurs Cristina Teodorescu, Carmen Bruma si Iulia Fratila, aceasta din urma iesind in evidenta in mod cu totul nefericit, gratie sandalelor cu toc inalt peste care a fost nevoita sa-si traga niste cipici din plastic, la fel ca toata lumea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.