Monica Columbeanu dezvaluie amanunte din relatia pe care a avut-o cu Antonello de Gennaro. Aceasta a spus ca desi italianul ii cerea sa-i ascunda lui Irinel planurile de afaceri si alte chestiuni “top secret”, ea isi informa sotul imediat. “Relatia mea cu Irinel este una bazata pe iubire, respect si sinceritate”, a adaugat Monica.

Inainte de a ajunge la tribunal, scandalul dintre Monica Columbeanu si Antonello de Gennaro continua la nivelul declaratiilor. “Am impresia ca doreste sa se faca remarcat si cunoscut prin acest scandal. Altfel nu imi explic aceasta campanie de dezinformare publica, de denigrare a mea si de promovare a lui”, spune Monica.

Sotia lui Irinel afirma ca italianul a mintit si vine cu argumente in acest sens: “Nu i-am propus niciodata sa infiintam vreo societate. Am toate e-mail-urile in care imi cere explicit acest lucru. El este cel care a incercat sa ma convinga sa deschidem o firma, care sa produca anumite emisiuni de televiziune. Mentionez in mod expres faptul ca dorea ca acest lucru sa nu fie divulgat de mine nici unei persoane, cu atat mai putin sotului meu. Imi spunea sa-mi mint sotul si pentru cele mai mici fleacuri. Ca exemplu, avand probleme cu telefonul meu, mi-a facut cadou un telefon marca Nokia si a incercat sa ma convinga sa-mi mint sotul, spunandu-i ca de fapt mi l-am cumparat singura. Am gasit aceste “indicatii” total deplasate, i-am si spus acest lucru si bineinteles ca i-am spus sotului meu imediat. De fiecare data cand imi prezenta planuri de afaceri si chestiuni “top secret”, primul lucru pe care il faceam era sa-l sun pe sotul meu si sa-i relatez absolut totul pana la cele mai mici detalii. Relatia mea cu sotul meu este una bazata pe iubire, respect si sinceritate”.

I-a refuzat atingerile
Monica a dat de inteles faptul ca italianul a incercat sa o atinga pe maini si s-o ia in brate: “Antonello de Gennaro minte si in legatura cu faptul ca i-as fi marturisit ca nu am o relatie buna cu sotul meu. I-am povestit cat de importanta este familia mea pentru mine, ca imi iubesc fiica si sotul. A trebuit sa-i fac clara aceasta situatie, deoarece Gennaro este genul de persoana careia ii place sa atinga pe maini si sa ia in brate persoanele de sex feminin, chiar daca ele opun rezistenta. Am avut de mai multe ori discutii pe seama acestui subiect. A trebuit sa-i explic ca nu suport sa fiu luata de maini sau in brate de altcineva, decat familia mea”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.