Aflat in scandal cu sotii Columbeanu, agentul Antonello de Gennaro arunca o serie de acuze la adresa Monicai, menite a-i strica imaginea. Acesta a spus ca romanca ar fi avut o aventura cu un avocat italian si ca nu a gasit nimic de lucru la Milano inainte de a-l cunoaste. Monica a demontat toate acuzele aduse.
Scandalul dintre Monica Columbeanu si Antonello de Gennaro ia amploare. Italianul arunca o serie de acuze la adresa romancei, menite a-i denigra imaginea, dupa ce aceasta a dezvaluit ca agentul i-a cerut sa-i faca un casting cu fete frumoase pentru un club de noapte si a refuzat sa-i plateasca 15.000 de euro. Intr-un mail primit la redactie, redactat pe cinci pagini si intitulat “Adevarul despre Monica Columbeanu”, Gennaro spune, printre altele, ca a auzit ca Monica ar fi avut o aventura cu un avocat italian si ca aceasta nu a pozat gratis pentru coperta revistei “Max”: “A venit sa fie model in Italia, invartindu-se inutil in Milano, cu metroul, altfel decat cu un Bentley, dar nu a gasit nimic de lucru. Iesea in fiecare seara cu alte modele si cu barbati italieni, mergand in discoteca Hollwyood, din Milano, unde a cunoscut un avocat care a trimis-o la o alta agentie, Makor Models, cea care a lansat-o pe Catrinel Menghia in Italia. Cand a vazut-o directoarea imbracata mereu in aceleasi haine, i-a zis sa ramana in Romania, ca in Italia nu poate lucra ca model. Atunci, acel avocat, cu care se spune ca ar fi avut un flirt, a prezentat-o Paolei Benegas, proprietara unei mici agentii, Exito Models. Cand revista Max a realizat un material cu Adrian Mutu, in urma incidentelor care au avut loc in Italia, publicatia a sunat la toate agentiile de modele pentru a un reportaj si cu un manechin roman. Nimeni nu si-a dorit acest lucru. Doar Exito Models a propus-o pe Monica. Ea nu a luat nici macar un euro, a pozat gratis”.

“De la Qui a incasat doar 1.000 de euro”
Gennaro vorbeste si despre sumele mici, pe care, spune el, le-ar fi incasat Monica. “La defilarea pentru Kira Plastinina a luat doar 500 de euro, in timp ce Paris Hilton a incasat ca guest star, la un alt eveniment, 500.000 de euro. Monica Columbeanu a defilat gratis la prezentarea colectiei Seduzione Diamonds, a Valeriei Marini, primind cadou doar hainele. Revista Qui, care se distribuie doar in Frosinore, aflat la o ora de Roma, in 30.000 de exemplare, si nu in 100.000, i-a dat doar o mie de euro plus inca 400 euro cheltuielile de deplasare”. Italianul mai spune ca ii aranjase Monicai un contract de 20.000 de euro pentru o prezentare a unei campanii publicitare a grupului hotelier Milano Marittimo, inlocuind-o apoi cu un model italian mult mai serios, precum si un alt contract de 30.000 de euro, cu Il Pineto, de care acum va beneficia un model brazilian.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.