”Zana” nu pierde nici o ocazie sa o atace pe vedeta Antenei 1. Intre doua calatorii de afaceri, un interviu realizat cu actrita Ana Maria Marinca, chiar de ziua acesteia, si participarea sa la Cannes, la Targul televiziunilor, Zana si-a amintit, si a postat pe blogul sau personal, istoricul impacarilor si certurilor cu mai vechea sa rivala.
Fosta si viitoarea vedeta de la TVR 1, Andreea Marin Banica, nu uita si nu iarta. Desi a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Gala UNICEF, eveniment care se va desfasura pe 10 mai, la Bucuresti, aceasta isi gaseste timp intotdeauna sa navigheze pe internet, unde comunica cu blogarii sai. Proaspata mamica a incearcat, recent, sa ii explice unui admirator ca a facut absolut tot ce-i statea in putinta, ca sa puna punct uneia dintre cele mai longevive rivalitati existente pe plaiuri mioritice, Marin-Radulescu. “Am invitat-o in programul meu, sprijinindu-i campania in modul cel mai frumos si deschis cu putinta, si acolo, si mai apoi pe teren si am intretinut legatura cu sinceritate pentru a nu mai ajunge sa credem ce scriu altii in mod intentionat, dar se pare ca ...n-a fost de ajuns” se confeseaza diva de la TVR. Continuand sa enumere dovezile sale de buna intentie, Andreea Marin reaminteste cum s-au derulat evenimentele, declarand ca actiunile sale au fost gratuite. “Am sustinut-o in procesul ei contra unui ziar depunand marturie fara nici o obligatie”, spune aceasta, uitand sa mentionize ca in acea publicatie si numele, si imaginea sa au fost “sifonate”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.