Noul documentar al regizorului Martin Scorsese a atras laolalta, pe covorul rosu desfasurat cu ocazia premiereidin data de 2 aprilie, crema cremelor muzicii rock.

La evenimentul de gala care a marcat lansarea documentarului "Shine a Light" in Marea Britanie si-au facut aparitia rockeri unul si unul: generatia veche a fost reprezentata de Sir Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, dar si celebritatile momentului au absorbit din lumina reflectoarelor.

Pe langa modelele Naomi Campbell si Julien Macdonald, Liam Gallagher, Noel Fielding si Rob Brudon au fost si ei prezenti in public, la vizionarea documentarului care relateaza, in putin peste 2 ore, povestea carierei formatiei Rolling Stones.

Pelicula inglobeaza material filmat pe parcursul existentei trupei precum si inregistrari de la concertul din New York, 2006, la Beacon Theatre, in cadrul turneului "A Bigger Bang" al veteranilor rock.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.