Ministrul Cioroianu s-a dus cu iubita, miercuri, la Neptun, la intalnirea cu presedintele SUA. Alexandra Coman a stat chiar in spatele Laurei Bush

Ministrul afacerilor externe, Adrian Cioroianu, si-a amanat cu trei saptamani nunta cu logodnica sa, soprana Alexandra Coman, chiar daca in popor se zice ca poarta ghinion. Se pare ca pentru ministrul liberal turul al doilea al alegerilor locale este mult mai important decat superstitia, care spune ca amanarea cununiei nu aduce o uniune prea fericita. Nunta a fost programata initial pentru 14 iunie, dar, din motive electorale, Cioroianu a amanat-o pentru 5 iulie.

Surse din anturajul ministrului PNL au declarat pentru Click! ca Adrian Cioroianu si logodnica sa, soprana Alexandra Coman, a avut o surpriza destul de neplacuta in momentul in care a fost stabilita data alegerilor locale. Si asta pentru ca turul doi de scrutin si campania aferenta acestuia nu i-ar mai permite liberalului sa se pregateasca pentru nunta sa.

Conform acelorasi surse liberale, cei doi viitori miri au vrut sa se casatoreasca inca din vara trecuta, insa, tot timpul a interve-nit cate ceva si s-au vazut obligati sa mai amane cu inca un an nunta. Se pare ca si lipsa unui camin a reprezentat o alta problema in calea fericirii lor. Recent, ministrul de externe Adrian Cioroianu s-a mutat cu logodnica sa intr-un apartament cumparat cu 375.000 de euro, aflat in Bucuresti. Pentru respectiva locuinta, liberalul s-a indatorat la banca 190.000 de euro pana in 2032.

Cu toate ca in instanta se plange ca nu are prea multi bani sa-i dea fiului sau in varsta de 9 ani, Mihai, Adrian Cioroianu vrea sa beneficieze de o nunta cat mai fastuoasa. Daca la prima sa casatorie cu Luminita, la petrecere n-a avut parte de prea mult fast, din cauza ca cei doi proveneau din familii modeste, acum Cioroianu face eforturi sa recupereze. Liberalul si soprana Alexandra Coman vor inchiria pentru nunta o sala a Palatului Snagov.

Insa, numai pentru respectiva locatie viitorii soti Cioroianu vor scoate din buzunar peste 4.000 de euro. Mai mult, pentru un tacam, liberalul va trebui sa platesca minimum 100 de euro. Insa daca va avea pretentii la conceptul de petrecere, gen bal mascat sau perioada interbelica, costurile de persoana cresc vertiginos. Si cascada de sampanie sau de ciocolata, o fita la moda printre vedetele autohtone, ori cadourile oferite, la finalul petrecerii mirilor, pot incarca nota mirilor cu aproape 200 de euro pentru un invitat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.