In flagrant. Iubita lui Enrique Iglesias a fost vazuta intr-un magazin pentru bebelusi din Miami, de unde a cumparat haine si jucarii
Cantaretul spaniol Enrique Iglesias este pe cale sa devina tatic pentru prima oara. Iubita lui, frumoasa tenismena rusa Anna Kournikova, ar fi insarcinata, urmand sa nasca peste cateva luni, relateaza presa spaniola. Zvonurile privind sarcina Annei au capatat amploare dupa ce rusoaica, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, a fost vazuta intr-un magazin pentru copii din Miami. Dupa ce a colindat printre rafturi, studiind cu atentie oferta de produse a magazinului, Anna a ales un imens elefant din plus, de culoare roz, si mai multe hainute de bebelus de aceeasi culoare. "Deocamdata ii cumpar prima jucarie, mai tarziu ii voi lua si altele. Insa, in acest moment, cred ca este de ajuns. Oricum, mi-as dori sa-i cumpar toate lucrurile de aici", i-a spus Anna unei vanzatoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.