Lidera trupei Heaven a realizat cel mai provocator pictorial al sau, ea acceptand sa pozeze in ipostaze sexy in revista pentru barbati
Dupa ce mai multe vedete autohtone s-au dezbracat mai mult sau mai putin in revistele pentru barbati, a venit si randul Adinei de la Heaven sa fie sexy si provocatoare. Pictorialul din revista PLAYBOY este o avanpremiera a artistei, cu un nou look, degajat si sexy in acelasi timp, asa cum n-a mai pozat pana acum pentru nici o alta publicatie. „Daca iti doresti ceva cu adevarat, lupta si vei obtine“, este motto-ul dupa care se ghideaza Adina in viata si in cariera. Increderea in propriile forte, nonsalanta ademenitoare si imaginatia bogata sunt caracteristicile pe care artista le stapaneste cu siguranta si eficacitate, scenele de shooting sugerand un lucru evident: seductia nu consta in a convinge pe cineva sa faca ce nu vrea, ci in a incita acea persoana sa faca lucrurile pe care si le doreste in secret. Un pictorial asemanator, care a vandut foarte bine publicatia, a realizat si Oana Zavoranu pentru editia aniversara aparuta in luna decembrie. Ambele vedete au demonstrat cu aceasta ocazie ca o femeie poate fi sexy si foarte provocatoare, chiar daca nu renunta la toate hainele.

„Nu am stat pe spate“
Cu ocazia pictorialului, Adina a dezmintit inca o data zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu impresarul Radu Groza, spunand si ca proiectul Heaven a fost realizat in proportie de 50% de ea: „Nu multa lume stie, dar am muncit cot la cot pentru a ridica proiectul Heaven. Nu sunt nerecunoscatoare, dar vreau sa se stie ca, pana la scandal, nu am stat pe spate, cu paiul in gura si palaria pe ochi“.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.