Fostul sot al cantaretei a recunoscut ca inca o mai iubeste si ca e deschis unei reconcilieri. Ea a recunoscut de multe ori ca a incercat sa uite de despartirea care i-a schimbat viata

Dupa ce a suferit din dragoste in urma despartirii de fotograful Adnan Ghalib, Britney Spears a fost socata sa auda ca fostul sot o vrea inapoi. Diva a aflat din presa ca Federline inca o mai iubeste si ca este deschis oricarei tentative de impacare.

“Inca o mai iubesc pe Britney. Doar e mama copiilor mei”, a spus Kevin Federline intr-un interviu acordat revistei americane “Showbiz Spy”. La cei 30 de ani ai sai, Kevin a recunoscut ca a acceptat cu greutate divortul si ca este dezarmat de “ultimele evenimente din viata fostei mele sotii”.

Federline a recunoscut, pe de alta parte, ca Jamie Spears, tatal divei, duce munca de lamurire de ambele parti pentru ca cei doi sa se impace. Mai mult decat atat, tabloidele americane “National Enquirer” si “USA Today” au publicat fotografii din timpul lunii de miere a celor doi, din iulie 2004.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.