SIGURANTA. Sistemul de monitorizare video de la vila sotilor Marin-Banica scaneaza fiecare centimetru din curtea resedintei
Precautie. Dupa nasterea fetitei ei, fosta vedeta a "Surprizelor" si-a intesat vila din cartierul Tei cu numeroase camere de luat vederi!

Andreea Marin locuieste, impreuna cu sotul ei Stefan Banica Jr. si cu micuta Ana Violeta, intr-o vila superba, care, privita din afara, arata ca o fortareata. Cu toate ca zona in care se afla resedinta sotilor Marin-Banica este una linistita, fosta vedeta a "Surprizelor" si-a luat incredibile masuri de siguranta. Pe langa faptul ca a incheiat un contract cu o firma de protectie, care ii asigura paza 24 din 24 de ore, Andreea a inconjurat casa cu numeroase camere de luat vederi. Acestea au fost montate ca sa acopere practic fiecare centimetru al curtii, dar si trotuarul din fata vilei. Astfel, tot ce misca este inregistrat si se poate vedea pe monitoarele din interior.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.