Cu ajutorul unor alibiuri profesioniste, va puteti face de cap cu amanta fara griji

“Daca tot o faci, fa-o fara batai de cap” este sloganul primei agentii de alibi din Romania. La 35 de ani, aradeanul Dan Dinca este primul roman care ofera servicii de alibi partenerilor infideli. Serviciul a fost initiat in urma cu doi ani si spune ca pana acum a avut peste 100 de clienti. In functie de timpul pe care doriti sa-l petreceti cu amanta departe de privirile sotiei, tarifele firmei de alibiuri variaza intre cativa lei si cateva mii de euro.

“Eu imi acopeream foarte des prietenii cand aveau nevoie de o mica aventura si asa mi-a venit ideea unei astfel de agentii”, isi incepe Dan Dinca povestea ineditei afaceri. In urma cu doi ani, si-a spus ca ar fi utila o agentie care sa ofere alibiuri sotilor infideli si a pornit la drum. Lansarea a fost facuta in cadrul unui targ erotic, care a avut loc in Arad: “Am impartit pliante la targul acela si imediat au aparut si primii clienti”. Primul caz a fost al unui barbat care avea nevoie sa primeasca un telefon ca sa poata lipsi putin de acasa. A costat numai cinci lei”.

La scurt timp, au inceput sa apara si cazurile interesante.
“Am avut un barbat care voia o mica escapada cu amanta. Numai ca am descoperit intre timp ca avea pe urmele sale niste detectivi particulari, angajati probabil de sotie. L-am sunat pe om si i-am prezentat situatia. El pleca spre intalnirea cu amanta cand am descoperit noi. M-am intalnit eu cu el intr-un bar, ca asa nu-l putea suspecta sotia ca ar fi infidel, si amanta cu o angajata a mea in alt loc. I-am intrebat pe amandoi daca vor sa continue. In prima faza a refuzat, dar la putin timp m-a sunat si ne-a rugat sa gasim o solutie. Ideea a fost simpla. I-am dus intr-un loc care avea doua intrari. La final au plecat pe iesiri separate si agentii l-au vazut plecand singur. Asa ca a fost curat in fata sotiei”, ne spune aradeanul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.