Un student de 21 de ani «jongleaza» cu mintile oamenilor

Vlad Grigorescu are o pasiune mai aparte: mentalismul. Mai exact, tanarul, in varsta de doar 21 de ani, ii determina pe oamenii din jurul sau sa gandeasca ceea ce vrea el. Vlad spune ca nu e vorba nici pe departe de magie, ci doar de putina psihologie, combinata cu putin iluzionism, dar si cu o buna cunoastere a omului.

Vlad este student la Facultatea de Arhitectura si Design din Bucuresti. Spune ca o face din pasiune. Tot din pasiune se joaca si cu mintile oamenilor. De fapt, ii lasa pe cei din jurul lui sa creada ca le controleaza gandurile. Dar, nu e chiar asa.

“Talentul meu nu consta in manipularea obiectelor, ci in manipularea oamenilor. E cert ca eu nu citesc gandurile, ci doar asta pare ca fac. Eu doar induc anumite lucruri. Practic, le spun oamenilor ce sa gandeasca”, povesteste Vlad, care are aceasta pasiune inca din copilarie, cand nu scapa niciun spectacol de iluzionism difuzat de televiziuni.

Intre timp, tanarul a studiat indelung felul in care functioneaza creierul uman, dar si iluzionismul, ajungand, acum, sa combine toate cunostintele acumulate pentru a crea efecte cat mai impresionante. Astfel, Vlad le induce spectatorilor sai ideea ca poate indoi o furculita sau o moneda cu puterea gandului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.