Destrabalare. Scandalurile legate de sex si alcool nu ocolesc nici monarhiile, multi dintre protagonistii lor tinand prima pagina a ziarelor
Desi provin din familii cu sange albastru, multi aristocrati si-au dat in petic, ducand o viata tumultuoasa, presarata cu scandaluri care le-au facut familiile de ras. Un exemplu este printesa Stephanie de Monaco, in varsta de 43 de ani, a carei lista de amanti si iubiti este mai lunga decat chiar arborele genealogic al familiei sale. Cantareata, creatoare de costume de baie, model si artista de circ, Stephanie a fost supranumita de presa de scandal "printesa rebela". La 16 ani, a avut o aventura amoroasa cu Paul Belmondo, fiul celebrului actor francez Jean-Paul Belmondo. In 1991, printesa a ramas insarcinata cu bodyguardul ei, Daniel Ducruet, cu care s-a casatorit in 1995 si cu care are doi copii, Louis si Pauline. Cei doi au divortat un an mai tarziu, dupa ce Ducruet a fost fotografiat intretinand relatii sexuale cu o alta femeie. In 1998, Stephanie a nascut-o pe Camille din relatia cu Jean Raymod Gottlieb, un alt bodyguard al ei. In 2002, printesa s-a refugiat in bratele imblanzitorului de elefanti Franco Knie, cu care a facut inconjurul Europei. In 2003, ea s-a maritat din nou, de data aceasta cu acrobatul portughez Adans Lopez Perez, de care s-a separat in 2004.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.