Ghinion. Starleta s-a impiedicat pe scari si a cazut cat era de lunga in timp ce incerca sa scape de paparazzii aflati pe urmele ei
"Niciodata nu mai vin la Praga", a exclamat cu naduf Paris Hilton dupa ce a constatat ca vizita ei in Cehia a fost urmarita de ghinion. Aflata in compania prietenului ei, Benji Madden, chitaristul trupei Good Charlotte, starleta a fost permanent urmarita de paparazzi, lucru care s-a dovedit stresant chiar si pentru o persoana atat de obisnuita cu presa asa cum este ea. Obosita sa mai dea interviuri, sa pozeze sau sa mai acorde autografe, Paris a incercat sa iasa in fuga dintr-un magazin cu CD-uri, moment in care s-a impiedicat de o treapta si a cazut cat era de lunga. Paparazzii aflati la fata locului si-au declansat imediat aparatele de fotografiat si au imortalizat-o pe mostenitoarea imperiului Hilton in genunchi si aproape izbucnind in plans din pricina durerii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.