Cele peste 60 de sotii ale sefilor de stat sositi in Romania pentru Summitul NATO se vor delecta cu un program special, din care nu vor lipsi prezentarile de moda. Designerii Liza Panait si Catalin Botezatu vor scoate la iveala cele mai sofisticate rochii, dar si cele mai frumoase manechine. De pe podium nu va lipsi Monica Columbeanu, care va purta o inedita rochie de mireasa.

Laura Bush, prima doamna a Statelor Unite, Janine de Hoop Scheffer, sotia secretarului general NATO, Sarah Brown, sotia premierului britanic, Yoo Soon-Taek, sotia secretarului general al ONU, dar si Joachim Sauer, sotul premierului federal german Angela Merkel vor avea ocazia sa se convinga de faptul ca in Romania sunt cele mai frumoase femei din lume.

Aproape 70 de fete, alese pe spranceana, vor defila maine seara pe podiumul amenajat in incinta BNR, acolo unde designerii Liza Panait si Catalin Botezatu isi vor prezenta colectiile. De la eveniment nu va lipsi nici Monica Columbeanu, care a facut deja o repetitie luni seara, cand a imbracat rochia de mireasa in cadrul colectiei “Seductie”, lansata de Liza Panait la hotel Sofitel.