Presedintele conducea, duminica dupa-amiaza, un Volkswagen Golf al Serviciului de Paza si Protectie.Asigurarea auto a institutiei va acoperi pagubele celor doua masini lovite

Politistul care l-a amendat pe seful statului, in urma accidentului pe care acesta l-a produs in fata Primariei Capitalei, tamponandu-se cu o masina a SRI care se afla in misiune, spune ca prezenta lui Traian Basescu, timp de 40 de minute, in biroul sau din Candiano Popescu, nu l-a timorat.

“Parca il cunosteam de-o viata”, ne-a spus inspectorul principal Daniel Pistea, care sustine ca Traian Basescu s-a comportat ca un om obisnuit. “Tocmai terminasem un dosar, cand am auzit pe hol vocea inconfundabila a lui Traian Basescu. Initial am crezut ca este echipa de la emisiunea "Mondenii", ca doar ei il imita asa de bine, nu m-am gandit sa fie chiar presedintele...”, ne-a declarat inspector principal Pistea.

Impreuna cu ceilalti doi soferi implicati in accident, Alexandru Catana, angajat SRI, si un vecin al acestuia, ofiter MApN, Traian Basescu a intrat in biroul de la Accidente Usoare dupa 20 de minute de la producerea impactului.

“In primul rand si-a cerut scuze fata de celelalte doua persoane pentru avariile pe care le-a produs, apoi a solicitat alcooltestul. A insistat sa-l faca de fata cu toata lumea, pentru a nu exista dubii ulterior. A completat, ca si ceilalti, formularul, a facut si schita accidentului si, la final, a achitat jumatate din amenda. Am avut senzatia ca am in fata mea o persoana foarte comuna si cunoscuta”, ne-a povestit politistul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.